Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochranu Vašich osobních údajů nebereme na lehkou váhu. Přečtěte si, co vše děláme proto, aby Vaše sdělené osobní údaje byly u nás v bezpečí. Zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů a evropským nařízením GDPR, který hájí práva našich…

Hospic v TV

TV reportáže Nový hospic ve Frýdku – Místku nabídne hospicovou i zdravotní péči 2010 http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/26557/novy-hospic-ve-frydkumistku-nabidne-hospicovou-i-zdravotni-peci http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/4556/novy-hospic-ve-frydkumistku-nabidne-hospicovou-i-zdravotni-peci Hospic byl předán do užívání 2010 http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/26584/novy-hospic-ve-frydkumistku-byl-predan-do-uzivani http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/4898/novy-hospic-ve-frydkumistku-byl-predan-do-uzivani Vysvěcení kaple 2011 http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/6130/duchovni-srdce-hospice-ve-frydkumistku-vysvetil-biskup http://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/ostatni/6152/slavnostni-vysveceni-kaple-frydeckomisteckeho-hospice http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/26677/duchovni-srdce-hospice-ve-frydkumistku-vysvetil-biskup Obyvatelé hospice mají každou chvíli nějakou akci 2011 http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/26667/obyvatele-frydeckomisteckeho-hospice-maji-kazdou-chvili-nejakou-akci http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/6003/obyvatele-frydeckomisteckeho-hospice-maji-kazdou-chvili-nejakou-akci Hospic od zrodu dodnes 2011 http://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/26816/frydeckomistecky-hospic-od-zrodu-dodnes Frýdecký hospic má po roce fungování plno 2011 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/130969-frydecky-hospic-ma-po-roce-fungovani-plno/…

Rozpočet

Rozpočet p. o. zřízených Statutárním městem F-M Na 93. schůzi Rady města Frýdku-Místku, dne 14.12.2021, byl schválen Rozpočet na rok 2022 a střednědobý výhled rozpočtu na léta 2023-2024 příspěvkových organizací zřízených statutárním městem Frýdek-Místek. Schválený rozpočet i střednědobý výhled rozpočtu je uložen na stránkách statutárního města Frýdku-Místku rovněž v sekci rozpočtu – viz odkazy: Rok 2022…

Dárci a sponzoři

Dárci a sponzoři Jak nás můžete podpořit Podpořit naši činnost můžete také dobrovolným finančním příspěvkem na číslo účtu 43-5839930257/0100 variabilní symbol 72046546. Děkujeme za jakoukoliv podporu. Hospic Frýdek-Místek děkuje za podporu těmto organizacím, společnostem a jednotlivcům: Společnosti a organizace 2022 Děkujeme Městu Frýdlant nad Ostravicí za účelovou dotaci ve výši 30 000 Kč. Děkujeme Statutárnímu městu Havířov za finanční dotaci ve výši 20 000 Kč.…

Podmínky návštěv od 12. 1. 2022

Podmínky návštěv od 12. 1. 2022 V souvislosti s výskytem koronaviru SARS CoV-2 a onemocnění COVID-19 s účinností ode dne 12. 1. 2022 do odvolání NÁVŠTĚVY UŽIVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Návštěvu lze připustit pouze, když osoba navštěvující uživatele prokáže, že splňuje následující podmínky: Každá návštěva, která přijde za uživatelem (týká se to i osob s platným mezinárodním certifikátem o…

Podmínky návštěv

Podmínky návštěv V souvislosti s výskytem koronaviru SARS CoV-2 a onemocnění COVID-19 se s účinností ode dne 25. 10. 2021 do odvolání upravují podmínky návštěv.  Uživatele sociálních služeb lze navštívit ve dnech středa a sobota od 9 do 17 hod. Návštěvu lze připustit pouze za podmínky, že osoba navštěvující uživatele prokáže, že splňuje následující podmínky: Na místě podstoupí…

„Realizaci našeho bazénu jsme vybírali z nabídek asi deseti firem. Nakonec jsme se rozhodli pro nabídku fy I.P.R. – stavební činnost, s.r.o. z Frenštátu p. R., na bazény Magiline, která podle našeho názoru nejlépe splňovala naše požadavky. Stavba bazénu byla zahájena v dubnu a naše netrpělivé očekávání prodlužovaly jen technologické přestávky a rozmary počasí. V červenci byl bazén k naší velké spokojenosti zprovozněn a díky zastřešení jsme ho intenzivně využívali ještě v říjnu. Pro zvýšení komfortu a prodloužení aktivní sezóny uvažujeme v budoucnu ještě o montáži tepelného čerpadla. Tím bude náš bazén v maximální výbavě. S výsledkem jsme velice spokojeni a vzhledem k příjemnému a věcnému jednání ze strany vedení společnosti a profesionálnímu přístupu jejích zaměstnanců ji můžeme dalším zájemcům plně doporučit.“

Velikovský Z.